screenshots

This is the place for your GB64.COM feature requests and bug submissions!

Moderator: Jimbo

Magic Knight
Keen Member
Keen Member
Location: UK
Posts: 53
Joined: Mon Sep 08, 2003 8:12 am

screenshots

Mon Sep 08, 2003 11:09 am

if i change the screenshot of a game on the site, the screenshot in the tv box greys out. i then need to right click and 'show picture' to view the new screenshot
Steve
GB64 Team
Contact:
Location: Germany
Posts: 13
Joined: Mon Feb 17, 2003 6:32 pm

Mon Sep 08, 2003 11:11 am

Hi!

which browser are you using? I use netscape at the moment, works fine. Does this happen when viewing specific games or every time you view the game details?

Steve
Magic Knight
Keen Member
Keen Member
Location: UK
Posts: 53
Joined: Mon Sep 08, 2003 8:12 am

Mon Sep 08, 2003 11:12 am

am using internet explorer 6, it happens every time i click to change a screenshot on any game
Gu
Guest

Mon Sep 08, 2003 11:29 am

hmm, IE6 works fine here, too. i'll check a few other browsers...

Steve
User avatar
raqman
Keen Member
Keen Member
Contact:
Location: London
Posts: 51
Joined: Mon Sep 08, 2003 7:43 am

mine works

Mon Sep 08, 2003 11:48 am

using Explorer 6 is fine
Gamebase, A new dawn in Retrogaming.....
Gu
Guest

Mon Sep 08, 2003 11:51 am

okay, i guess we located the problem, please try to delete/cleanup your temporary internet files. Some features in that bloody IE won't work when there are too much Tempfiles. I found someone here who could not change the screenshots, we emptied his temporary files and it worked :-)

Cheers,

Steve
Magic Knight
Keen Member
Keen Member
Location: UK
Posts: 53
Joined: Mon Sep 08, 2003 8:12 am

Mon Sep 08, 2003 1:13 pm

Anonymous wrote:Some features in that bloody IE won't work when there are too much Tempfiles.
that has done the job - cheers !

Return to “The GB64 Website”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest