Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

LINUX SUX

Discuss the Commodore VIC20 database that uses the GameBase Frontend.

Moderator: Jimbo

MaxiDeal
New Member
Posts: 36
Joined: Thu Jan 07, 2010 3:58 pm

Tue Jan 12, 2010 9:00 am

The Link is dead! Where can I find it!
hzwetsloot
New Member
Posts: 14
Joined: Thu Dec 31, 2009 7:13 pm

Tue Feb 02, 2010 8:37 pm

Another Vic20-emulator can be found on

http://wwwhome.cs.utwente.nl/~schooten/ ... pcvic.html

It even has support for a joystick and some other neat stuff.
User avatar
gklinger
New Member
Location: Toronto, CANADA
Posts: 38
Joined: Tue Oct 03, 2006 7:31 am

Wed Feb 03, 2010 1:38 am

MaxiDeal wrote:The Link is dead! Where can I find it!
Click here.

hzwetsloot: PCVIC runs on a PC with DOS, not a Commodore 64 or 128 in 64 mode.
Call me Golan; my parents did.
hzwetsloot
New Member
Posts: 14
Joined: Thu Dec 31, 2009 7:13 pm

Wed Feb 03, 2010 9:17 am

Hi gklinger,

>PCVIC runs on a PC with DOS, not a Commodore 64 or 128 in 64 mode.<
Oops! I completely missed that little detail. :-)

Ah, well. At least MaxiDeal now has a choice. ;-)
sega dude
New Member
Posts: 1
Joined: Mon Aug 12, 2013 1:52 am

Mon Aug 12, 2013 2:03 am

I downloaded this hoping I would be able to run some Vic-20 cassettes I have on my C128. I ran the emulator in C64 mode because the auto boot didn't work. When I load up the emulator and try to load the tape, it goes back to the blue C64 screen and at the top of the screen says SYS49152. At this point to stops the tape and nothing else happens. Is there anything I can do?
User avatar
.mad.
Respected Member
Respected Member
Location: Lancashire
Posts: 1826
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Mon Aug 12, 2013 1:38 pm

The vic20 emu file is ARC'ed (contains several files).
and needs dissolving before you can run it.

i have extracted it for you.
http://www1.datafilehost.com/d/98dae9c6

i would guess it's NEVER going to run your original tapes.
it's more of a BASIC program emulator.

so don't waste too much of your time...

Return to “Commodore Vic20 - GameBaseVIC20”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests