Welcome to the Gamebase 64 forums.                 An attempt to document ALL Commodore 64 gameware before it's too late!

Infocom Base

Discuss any other databases that use the GameBase Frontend, whether in pre development, development or publically released.

Moderator: Jimbo

Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 879
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Infocom Base

Thu Oct 24, 2013 11:14 am

Infocom Base is a big collections of Infocom testual and graphics games: 108 games, 5 historical magazines and 320 extras with doc, walktrough and various info.

Image
Last edited by Seiya on Fri Oct 25, 2013 10:34 pm, edited 1 time in total.
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 879
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Fri Oct 25, 2013 6:25 pm

User avatar
OX
Cool Member
Cool Member
Posts: 590
Joined: Thu Jun 24, 2010 9:05 pm

Fri Oct 25, 2013 10:24 pm

Nice Gamebase Seiya, Thanks.
freenit
Keen Member
Keen Member
Posts: 158
Joined: Sun Dec 08, 2013 8:26 pm

links dead

Tue Aug 19, 2014 11:19 am

Can somebody upload this Gamebase again?
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 879
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Tue Aug 19, 2014 11:45 am

i have several problem with PC..
as soon as i reupload
Seiya
Ice Cool Member
Ice Cool Member
Posts: 879
Joined: Sat Aug 02, 2008 2:08 am

Tue Aug 19, 2014 1:59 pm

freenit
Keen Member
Keen Member
Posts: 158
Joined: Sun Dec 08, 2013 8:26 pm

Wed Aug 20, 2014 1:11 am

Thanks Seiya for your work...
freenit
Keen Member
Keen Member
Posts: 158
Joined: Sun Dec 08, 2013 8:26 pm

Wed Dec 09, 2015 10:27 am

Sorry Seiya, can you upload Infocom GameBase?, i have lost it...
freenit
Keen Member
Keen Member
Posts: 158
Joined: Sun Dec 08, 2013 8:26 pm

Mon Jan 11, 2016 8:08 pm

Thanks!
logan5
New Member
Posts: 30
Joined: Fri Jun 01, 2012 1:15 pm

Re: Infocom Base

Sat Jul 11, 2020 1:34 pm

Hey all! Does anyone have this GB up and working? I'm having a lot of problems getting it to run games and change directories. I've tried changing paths and forwarding the games in the list to exe's without the need for an emu but I can't get it to work. Any help would be most appreciated!
User avatar
.mad.
Respected Member
Respected Member
Location: Lancashire
Posts: 2077
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Infocom Base

Sat Jul 11, 2020 4:27 pm

logan5 wrote:
Sat Jul 11, 2020 1:34 pm
Hey all! Does anyone have this GB up and working? I'm having a lot of problems getting it to run games and change directories.
It's not a GameBase i have used before.

I think it could be down to the age of the interpreter WinFrotz.exe (1999).
try this updated version...
http://www.davidkinder.co.uk/frotz.html
and load some interpreter adventure data files manually (.z?,.z6,.z7,.z8).

The fully automated installation of the 35 original games from Infocom Universe are dated (2005).
All these are packed with the old 1999 version of WinFrotz.
I guess these would have problems in anything newer than WinXP 32bit.

If Seiya wants to update the GameBase? :wink:
I have extracted all the "Z#" files from the installers so they can be loaded into the new Frotz version.
logan5
New Member
Posts: 30
Joined: Fri Jun 01, 2012 1:15 pm

Re: Infocom Base

Sun Jul 12, 2020 3:03 pm

Thanks mad, I'll try the new interpreter :)
User avatar
.mad.
Respected Member
Respected Member
Location: Lancashire
Posts: 2077
Joined: Sun Jun 19, 2005 3:30 pm

Re: Infocom Base

Mon Jul 13, 2020 4:26 pm

Infocom GameBase update.
All Adventure files unpacked and interpreters setup as Emulators.

https://mega.nz/file/fgx3wQ6R#AZr4n6hAT ... b9xXH4KgxQ
Attachments
splash.gif
splash.gif (4.48 KiB) Viewed 28517 times
logan5
New Member
Posts: 30
Joined: Fri Jun 01, 2012 1:15 pm

Re: Infocom Base

Thu Jul 16, 2020 5:28 am

This is fantastic, works perfectly, thanks .mad !!!

Return to “Other GameBase Projects”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests