Page 2 of 2

Posted: Sun Mar 30, 2014 6:17 pm
by millansoft
I was using this gamebase (thanks hardman), I had a problem with some games that have the key value (f2) "load=mc" when the emulator runs it displays the following error "loadm,,r / Syntax error" anyone knows how to fix it?

Thanks!

Posted: Sun Mar 30, 2014 6:39 pm
by .mad.
The script will be sending keys from a UK keyboard setup.

Add the UK keyboard in the language bar of your OS. And switch it when using gamebase.

Image

or you need to edit the script, so it sends the correct keys from your country.

Posted: Sun Mar 30, 2014 7:24 pm
by millansoft
Thanks, it works now, I changed a line in the script:

Run_Emulator_Send_Keys([2]load{enter}[7]run{enter}[1]||50)

Now it runs automatically any tape game :)

Posted: Sun Mar 30, 2014 7:58 pm
by freenit
Links are dead...
Can anyone re-upload it?

Posted: Tue Apr 01, 2014 12:36 am
by millansoft

Posted: Tue Apr 01, 2014 8:19 am
by freenit
Thanks millansoft !

Posted: Tue Apr 01, 2014 4:26 pm
by Seiya
very nice gamebase :)

Posted: Wed Apr 02, 2014 4:03 pm
by rmonton
Downloading now... thanks!!! :D

Posted: Tue Mar 01, 2016 10:55 am
by freenit
link is dead...
Can someone re-upload this gamebase ???